Zupa Ribollita Campagnola I...
<p>Country Ribollita to doskonały pomysł na mroźne zimowe dni, pyszna „zupa” pełna smaku, z wysokiej jakości surowców.</p>
<p><strong>SPOSÓB UŻYCIA:</strong> Moczyć 2 godziny; ugotować w ok. 2L osolonej wody; w trakcie gotowania dodać podsmażoną cebulę i pomidora. Podawać na gorąco po około 45 minutach gotowania, dodając odrobinę oleju, startego parmezanu i kromki chleba tostowego.</p>
<p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 350 gramów.</p>
<p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Ribollita warzywna z fasolą.</p>
<p><strong>POCHODZENIE:</strong> Toskania.</p>
<p><strong>SKŁADNIKI:</strong> fasola cannellini fasola, fasola Borlotti, marchew, pomidor, SELER, por, cebula, pietruszka.</p>
<p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> Brak.</p>
<p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne, suche miejsce.</p>
<p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p>
<p><strong>PRODUKT PAKOWANY W FABRYCE:</strong> Via Lago di Fusaro 9 – Foligno (PG) – Włochy</p>
Cena
16,99 zł
