Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Country Ribollita to doskonały pomysł na mroźne zimowe dni, pyszna „zupa” pełna smaku, z wysokiej jakości surowców.
SPOSÓB UŻYCIA: Moczyć 2 godziny; ugotować w ok. 2L osolonej wody; w trakcie gotowania dodać podsmażoną cebulę i pomidora. Podawać na gorąco po około 45 minutach gotowania, dodając odrobinę oleju, startego parmezanu i kromki chleba tostowego.
ROZMIAR / WAGA: 350 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Ribollita warzywna z fasolą.
POCHODZENIE: Toskania.
SKŁADNIKI: fasola cannellini fasola, fasola Borlotti, marchew, pomidor, SELER, por, cebula, pietruszka.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Chłodne, suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 18/24 miesiące.
PRODUKT PAKOWANY W FABRYCE: Via Lago di Fusaro 9 – Foligno (PG) – Włochy