BIO napój z cytruny i...
<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Organiczny nektar z cytryny i aloesu to napój o lekko gorzkim smaku. Idealnie nadaje się do sporządzania orzeźwiających i gaszących pragnienie koktajli.</p>
<p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p>
<p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p>
<p><strong>SKŁADNIKI:</strong> woda, ekologiczny sok z cytryny 35%, ekologiczny cukier trzcinowy, aloes drzewny 2%.</p>
<p><strong>CECHY:</strong> organiczny nektar o smaku cytryny i aloesu w małej szklanej butelce.</p>
<p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.</p>
<p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.</p>
<p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6</p>
Cena
19,99 zł