Salsa słodko-kwaśna z...
<p>Słodko-kwaśna salsa z granatów i białego pieprzu to bardzo szczególny sos, powstały z wyrafinowanego połączenia kwaśnego i garbnikowego smaku granatu oraz łagodnego pikantnego smaku białego pieprzu. Te ostre i zdecydowane nuty sprawiają, że sos z granatu i białego pieprzu jest idealnym dodatkiem do miękkich, świeżych serów, takich jak świeże pecorino, caciocavallo, ricotta, robiola, burrata czy mozzarella.</p>
<p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 110 gramów.</p>
<p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Sos słodko-kwaśny w szklanym słoju.</p>
<p><strong>POCHODZENIE:</strong> Kalabria.</p>
<p><strong>SKŁADNIKI:</strong> granat (37%), przecier jabłkowy, cukier, substancja żelująca: pektyna, pieprz biały 0,4%.</p>
<p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Miejsce chłodne i suche; po otwarciu w lodówce.</p>
<p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 12/18 miesięcy.</p>
<p><strong>PRODUCENT:</strong> BIOCITRUS DI PIZZINI MASSIMO</p>
Cena
16,99 zł
