Marche

Aktywne filtry

Rosso Piceno DOC Il Maschio...

<p>Na podniebieniu taniny są miękkie i eleganckie, ze względu na strukturę o dużym znaczeniu i miękkości. Jego świeżość obiecuje pełną harmonię z ewolucją; bardzo trwały i długi</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Montepulciano i Sangiovese.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 16°/18°.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12% obj.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od promieni słonecznych.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Primo di terra, Secondi di terra.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Azienda Santa Barbara</p>
Cena 167,99 zł
Marche Rosso Stefano...

<p>Czerwone Marche Stefano Antonucci to doskonale wyważone, harmonijne, długie i niezwykle smaczne czerwone wino. Krótko mówiąc, wspaniała czerwień z regionu Marche.</p> <p>Kolor jest rubinowy, nos ujawnia nuty śliwki i cassis, atramentu i lukrecji, wanilii i białego pieprzu.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> cabernet sauvignon 40%, merlot 40%, montepulciano 20%.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 8°/10°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13% obj.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Wino do całego posiłku, szczególnie do mięs dania czerwone i dziczyzna.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> FIRMA SANTA BARBARA S.R.L.</p>
Cena 144,99 zł
Marche Rosso IGT Pelago...

<p>Nagrodą uzyskaną na International Wine Challenge w Londynie w 1997 roku Pelago wpisane zostało na listę najbardziej poszukiwanych win włoskich na świecie. Zrodzone z intuicji grupy techników Umani Ronchi, którzy zdecydowali się połączyć Montepulciano z Cabernet Sauvignon, Pelago to wino, które zachowuje styl i osobowość rodzimych winogron, wraz ze złożonością i aromatycznym profilem winogron Bordeaux. Jego nazwa pochodzi od starożytnego greckiego pelagos, morza, co sugeruje morski charakter i typowe cechy organoleptyczne win produkowanych w pobliżu wybrzeży.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Cabernet Sauvignon, Merlot, rodzime winogrona Conero.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 16°/18°.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12,5% obj.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Sery dojrzewające, Pierwsze dania na bazie mięsa, Drugie dania z czerwonego mięsa, Zupy.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Azienda Vinicola Umani Ronchi Spa</p>
Cena 189,99 zł
Rosso Piceno DOP Poggio Novo

<p>Rosso Piceno DOP „Poggio Novo” ma intensywny i winny smak, pozostawiając nutę śliwki z kwiatowym finiszem w doskonałej harmonii z aromatami obszaru produkcji. Przyjemnie wytrawne i mocne, z czasem nabiera miękkości.</p> <ul> <li><strong>Procedura:</strong> Odszypułkowanie, przeniesienie do pojemników do maceracji i fermentacji, wino jest stale mieszane z skórki, aby wydobyć cały kolor; tłoczenie i oddzielanie wina od skórek jest miękkie. Po różnych transferach i procesach wino jest gotowe do butelkowania przy braku powietrza. Daje najlepsze efekty, jeśli zostanie spożyta w ciągu roku lub dwóch lat od daty produkcji.</li> <li><strong>Parowanie:</strong> Jej młoda i aromatyczna struktura sugeruje, że należy ją podawać zarówno z tradycyjną, jak i nowoczesną pieczenią. naczynia kuchnia.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Intensywna rubinowa czerwień z fioletowymi refleksami, które mają tendencję do blaknięcia wraz z wiekiem.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 50% Sangiovese i 45% Montepulciano 5% Lacrima di Morro D'Alba.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12,5% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura od 10 do 12°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cantine Cesaroni - Montecarotto (AN ).</p>
Cena 72,99 zł
Verdicchio dei Castelli di...

<p>Ten Verdicchio zachwyci Cię od pierwszego smaku, przekonujące i zrównoważone wino o żywych aromatach i otuleniu w ustach, obdarzone cenną gamą aromatów i wybitną osobowością. Wystarczy skosztować tego verdicchio, aby zrozumieć wiedzę producenta Stefano Antonucci.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 0,75 l butelki.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Verdicchio 100%.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 8°/10°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od promieni słonecznych.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13,5% obj.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Wino dla pełnoziarniste, doskonałe zwłaszcza do gorących przystawek rybnych, grillowanych ryb, świeżych serów, sushi i sashimi, tatarów rybnych i risotto z owocami morza.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> COMPANY SANTA BARBARA S.R.L.</p>
Cena 161,99 zł
Sauvignon Animale Celeste...

<p>Sauvignon Animale Celeste to bardzo zrównoważone wino na podniebieniu, pomiędzy miękkością a świeżością. Odurzające, trwałe z wyraźną harmonią i finezją.</p> <ul> <li><strong>Cechy:</strong> Wino owocowe z delikatnymi nutami dojrzałej brzoskwini, zielonego pieprzu, liści pomidora, szałwii i geranium. Barwa jest jasnożółta z zielonkawymi refleksami.</li> <li><strong>Para:</strong> Również jako aperitif, dobrze komponuje się z typowymi daniami z owoców morza i świeżymi serami.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche .</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Sauvignon Blanc.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 8°/10°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12% obj.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> COMPANY SANTA BARBARA S.R.L.</p>
Cena 129,99 zł
Passerina IGP Poggio Novo

<p>Passerina ChOG, o owocowym aromacie z nutami brzoskwini, moreli i grejpfruta, ma kwiatowy zapach przypominający wisterię i lipę, az czasem nabiera wyraźnie mineralnego charakteru. Pełen smak, doskonała świeżość, dobra struktura i długa trwałość.</p> <ul> <li><strong>Procedura:</strong> uzyskuje się poprzez delikatne tłoczenie i obniżenie temperatury, a następnie dekantację przez flotację moszczu . Fermentacja odbywa się w kontrolowanej temperaturze z udziałem wybranych drożdży, a następnie trwa na osadzie. Wino dojrzewa przez dwa miesiące w piwnicy, jest dokładnie filtrowane i przelewane do zbiorników magazynowych. Butelkowanie przeprowadza się sprawdzając (za pomocą gazów obojętnych), aby powietrze nigdy nie miało kontaktu z winem.</li> <li><strong>Paringi:</strong> Idealne do przystawek, carpaccio i surowej ryby, skorupiaków , pierwsze i drugie danie na bazie ryb. Doskonałe do świeżych lub rozciąganych twarogów.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Wino o jasnosłomkowej barwie z lekkimi zielonkawymi refleksami.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 90% Passerina 10% innych winogron (Chardonnay, Trebbiano i Malvasia).</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12,5% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura między 4 a 8°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cantine Cesaroni - Montecarotto (AN).</p>
Cena 72,99 zł
Verdicchio dei Castelli di...

<p>Plenio to Verdicchio Riserva Umani Ronchi, typologia przewidziana przez dyscyplinę produkcji, która narzuca minimalny okres leżakowania wynoszący 18 miesięcy, z czego co najmniej 6 spędza się w butelce. Nazwa, od łacińskiego Plenum, sugeruje jego cechy charakterystyczne dla pełni, złożoności i struktury. To wino, które można docenić za długą trwałość oraz bogactwo aromatów i aromatów, które w połączeniu z wielką elegancją czynią je wyjątkowym. Pierwsze roczniki były produkowane z działki winnicy Villa Bianchi, dziś Plenio jest wyrazem winnicy położonej na większej wysokości, w pobliżu wioski Cupramontana, w jednym z obszarów historycznie najbardziej odpowiednich do produkcji Verdicchio.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Verdicchio.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 12°/14°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Makaron faszerowany, pieczone białe mięso, pieczona ryba.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Umani Ronchi Spa Winery</p>
Cena 139,99 zł
Verdicchio dei Castelli di...

<p>Verdicchio dei Castelli di Jesi DOP Poggio Novo ma dobrą strukturę, aby cieszyć się młodością i jest najlepsza, jeśli jest spożywana w ciągu roku produkcji.</p> <ul> <li><strong>Właściwości:</strong> w nosie ma świeży zapach, zapach dojrzałych owoców i dzikich kwiatów z wyczuwalną nutą gorzkich migdałów, suchy i miękki, aby celowo sprzyjać jego świeżości. Jego odpowiednia zawartość alkoholu, o doskonałej intensywności i trwałości, bardzo dobrze komponuje się z dobrze wyczuwalną kwasowością i soczystością, typową dla win młodych. Uzyskuje się go z winorośli na obszarze produkcji Classic Verdicchio w gminie Poggio San Marcello.</li> <li><strong>Dopasowania:</strong> Doskonałe do przystawek ze skorupiaków, małży i sałatek z owoców morza. jego dwór.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Wino o wspaniałej klarowności, jasnosłomkowym kolorze.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 90% Verdicchio i 10% innych winogron (Chardonnay, Trebbiano i Malvasia).</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura od 0 do 4°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cantine Cesaroni - Montecarotto (AN).</p>
Cena 72,99 zł
Pecorino IGP Poggio Novo

<p>Pecorino IGP to wino o otulającym, ale jednocześnie delikatnym i świeżym smaku, wykonane w 100% z winogron Pecorino.</p> <ul> <li><strong>Metoda:</strong> Po tłoczeniu tarcia, dochodzi do kontaktu ze skórkami moszczu przez kilka godzin w niskiej temperaturze. Następnie przeprowadzono miękkie tłoczenie, uzyskując w ten sposób moszcz, który jest następnie klarowany za pomocą jednostki flotacyjnej przez kilka godzin. Otrzymany sok przelewano następnie do chłodzonego stalowego zbiornika i zaraz po zdekantowaniu zaszczepiano wybranymi drożdżami, podczas gdy moszcz utrzymywano podczas fermentacji w stałej temperaturze 18–19°C.</li> <li><strong>Degustacja:</strong> Jest to wino do degustacji młode, które najlepiej smakuje spożywane w ciągu roku produkcji. Doskonałe do mocnych pierwszych dań, dobrze pasuje do białych mięs i serów. Doskonałe do zup i pieczonych ryb.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Wino o jasnożółtej barwie z refleksami przechodzącymi w zieleń; smak jest otulający, ale jednocześnie delikatny i świeży.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Pecorino.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12,6% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura między 4/8°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cantine Cesaroni - Montecarotto (AN).</p>
Cena 72,99 zł
BIO nektar z gruszki...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców z następczym oddzieleniem części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar gruszkowy ma słodki, klasyczny i niepowtarzalny smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Ekologiczna gruszka minimum 65%, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Ekologiczny nektar o smaku gruszkowym w szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g</p>
Cena 14,99 zł
BIO nektar z brzoskwini...

<p>Nektar owocowy jest wynikiem prasowania owoców z konsekwencją oddzielenia części pulpitej. Owoce jest myte krótko po zbiorze i spalane w celu uzyskania puree, który następnie rozcieńcza w wodzie i do którego dodaje się cukier ekologiczny. Nektar wędkarski ma słodki, klasyczny i niepowtarzalny smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Bio Fishing 65% minimum, woda, organiczny brązowy cukier. W szklanej butelce.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Ekologiczny nektar o smaku brzoskwiniowym w szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> trzymaj w a chłodne i suche miejsce; W lodówce po otwarciu.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Bartolacci Farm z Perini Monica i Matteo Agricultural Company S.S.</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: energia 233 kJ 55,7 kcal tłuszcz, z czego nasycił 0,1 g 0,1 g węglowodanów, z których cukry 0,6 g 0,6 g białka 0,3 g</p>
Cena 14,99 zł
BIO nektar z jeżyn...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców z następczym oddzieleniem części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar z jeżyn jest jednym z najbardziej cenionych ze względu na swój szczególny słodki smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów .</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Organiczna jeżyna minimum 65%, woda, cukier organiczna laska.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku jeżyny w małej szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym miejscu i suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 1 g 0 g Węglowodany w tym cukry 14,3 g 14,3</p>
Cena 19,99 zł
BIO nektar ze śliwek...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar śliwkowy ma typowy smak świeżo zebranych śliwek.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Organiczny sok śliwkowy 65% min., woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar śliwkowy o smaku małych szklana butelka.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal w tym tłuszcze nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany 14,3 g Białko 0,25 g</p>
Cena 14,99 zł
BIO napój z cytruny i...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Organiczny nektar z cytryny i aloesu to napój o lekko gorzkim smaku. Idealnie nadaje się do sporządzania orzeźwiających i gaszących pragnienie koktajli.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> woda, ekologiczny sok z cytryny 35%, ekologiczny cukier trzcinowy, aloes drzewny 2%.</p> <p><strong>CECHY:</strong> organiczny nektar o smaku cytryny i aloesu w małej szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6</p>
Cena 19,99 zł
BIO napój z pomarańczy i...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Organiczny nektar z pomarańczy i aloesu jest wynikiem wyciskania sycylijskich pomarańczy i świeżo zebranego aloesu. Otrzymany napój gasi pragnienie i ma lekko gorzki smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche .</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> woda, ekologiczny sok pomarańczowy 35%, ekologiczny cukier trzcinowy, aloes drzewny 2%.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku pomarańczy i aloesu w małej szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g</p>
Cena 19,99 zł
BIO nektar z moreli...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar morelowy jest jednym z najbardziej cenionych ze względu na swój szczególny słodki i lekko kwaśny smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Organiczna morela minimum 65%, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny aromat morelowy nektar w małej szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g</p>
Cena 14,99 zł
BIO nektar z winogron...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar winogronowy ma słodki, lekko kwaśny i orzeźwiający smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marki.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> ekologiczne winogrona minimum 85%, woda.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku winogronowym w szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT: </strong>Azienda Agricola Bartolacci di Perini Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g</p>
Cena 14,99 zł
BIO napój z malin i...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar malinowo-porzeczkowy to napój bogaty w przeciwutleniacze i orzeźwiający, ponieważ porzeczka ma dobrą kwasowość.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> 65% ekologicznych owoców (50% maliny, 50% porzeczki), woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku malinowo-porzeczkowym w małej szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6</p>
Cena 19,99 zł
BIO naktar z jabłek...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców z następczym oddzieleniem części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar jabłkowy ma klasyczny i niepowtarzalny smak.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Organiczne jabłko 65% minimum, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku jabłkowym w szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g</p>
Cena 14,99 zł
BIO nektar z truskawek...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar truskawkowy jest słodki, świeży i orzeźwiający.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Organiczne truskawki minimum 65%, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku truskawkowym w szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Bartolacci di Perini Monica i Matteo firma rolnicza ss</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 64,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 1 g 0 g 16,7 g Białko 0,3 g</p>
Cena 19,99 zł
BIO nektar z jagód...

<p>Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane, aby uzyskać puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje do niego organiczny cukier buraczany.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 200 mililitrów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Organiczna jagoda minimum 65%, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Organiczny nektar o smaku jagodowym w szklanej butelce.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.</p> <p>Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 1 g 0 g Węglowodany w tym cukry 14,3 g 14,3</p>
Cena 32,99 zł
Makaron Fettuccine ze...

<p>Fettuccine to tradycyjny makaron jajeczny kuchni włoskiej, ta wersja ze szpinakiem nadaje im charakterystyczny zielony kolor i sprawia, że szczególnie nadają się do prostego sosu pomidorowego lub ragout warzywnego.<br /> Makaron jajeczny Filotea jest wytwarzany w sposób rzemieślniczy, wyłącznie z włoskich surowców, a jego wydajność gotowania wynosi co najmniej 30%. Suszony powoli iw niskich temperaturach przez co najmniej 24 godziny, makaron jest wysoce strawny i bardzo szorstki, co pozwala mu zachować wysoką zdolność zatrzymywania każdego rodzaju sosu. Nie zaserwujesz zwykłego dania z makaronu, ale prawdziwy przysmak, który przywodzi na myśl domowe obiady ze świeżego makaronu przygotowywanego przez Twoje babcie.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 250 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> fettuccine jajeczne ze szpinakiem.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> kasza manna z pszenicy durum, jaja (27%), mąka z pszenicy miękkiej (typ 00), szpinak (3%).</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> W temperaturze pokojowej, w chłodnym, suchym miejscu.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 12 miesięcy</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> FILOTEA EXPERIENCE SOC.COOP. Via Primo Maggio, 56 60131 Ankona – Włochy</p> <p><strong>WARTOŚCI ODŻYWCZE</strong> (100g produktu): Wartość energetyczna: 1584 kj -374 kcal; 16g białka; Węglowodany 67g; cukry 1,7 g; tłuszcze 4,2 g; nasycone kwasy tłuszczowe 1,3 G; Błonnik spożywczy 2,0 G.</p>
Cena 30,99 zł
Makaron Tagliatelle Le...

<p>Specjalność jajeczna wyprodukowana z najlepszych włoskich surowców, ręcznie robiona, ciągniona z brązu i suszona w niskiej temperaturze. Odmiana klasycznego Tagliatelle, Paglia e Fieno wyróżnia się charakterystycznym kolorem, który pozwala na tworzenie potraw żywych wizualnie. W rzeczywistości szpinak jest dodawany do składników, dzięki czemu motki są zielone.<br /> Przetwarzanie odtwarza etapy tradycyjnej receptury Marche, która dzięki cierpliwości i pasji pozwala na stworzenie wysoce strawnego, lekkiego i dzięki rysunek brązowy i wolnoschnący, z doskonałą zdolnością zatrzymywania sosów.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 250 gramów</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Tagliatelle z jajkiem.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Semolina z pszenicy durum, jaja (27%), pszenica miękka mąka (typ 00), szpinak (3%).</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> Brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> przechowywać w suchym i dobrze wentylowanym miejscu; odległość od źródeł ciepła nie zmieni wilgotności i zachowa jej właściwości.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 12 miesięcy.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> FILOTEA EXPERIENCE SOC.COOP. Via Primo Maggio, 56 60131 Ankona – Włochy</p> <p><strong>WARTOŚCI ODŻYWCZE</strong> (100g produktu): energia 1584 kj - 374 kcal; 16g białka; Węglowodany 67g; cukry 1,5 g; tłuszcze 4,2 g; Kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 G.</p>
Cena 24,99 zł
Mezze Maniche Trafilati al...

<p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt będący wynikiem roku rolniczego.</p> <ul> <li><strong>Mocne strony:</strong> makaron jest produkowany z pszenicy durum uprawianej bezpośrednio przez firmę. Pszenica zbierana jest wczesnym latem i przechowywana techniką chłodniczą. Makaron jest formowany za pomocą okrągłych wykrojników z brązu i suszony w niskich temperaturach. Jedynymi składnikami są kasza manna i woda.</li> <li><strong>Cechy:</strong> Stosowane są okrągłe wykrojniki z brązu, a suszenie odbywa się w temperaturze poniżej 55°C i trwa około 24 godzin. Mezze Maniche mają 20 mm długości i 19,2 mm średnicy.<br /> Czas gotowania wynosi 9-11 minut.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 500 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> <strong>makaron z semoliny</strong> produkcja własna pszenica durum wytłaczana przez brąz, papierowa torba w 100% nadająca się do recyklingu.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> kasza manna z pszenicy durum, woda.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce i suche.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Azienda Agricola Mancini - Monte San Pietrangeli (FM ).</p> <p>Wartości odżywcze na 100g: Średnia wartość odżywcza na 100g Energia 1533 kJ 365 Kcal Tłuszcze Kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g 0,22 g Węglowodany Cukry 75,0 g 3,6 g Błonnik 2,5 g Białka 13,4 g Sól 0,010 g</p> <h3>Pastyfikacyjny io Mancini</h3> <p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt będący wynikiem roku rolniczego.</p>
Cena 28,99 zł
Fusilli Lunghi Trafilati al...

<p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt będący wynikiem roku rolniczego.</p> <ul> <li><strong>Mocne strony:</strong> makaron jest produkowany z pszenicy durum uprawianej bezpośrednio przez firmę. Pszenica zbierana jest wczesnym latem i przechowywana techniką chłodniczą. Makaron jest formowany za pomocą okrągłych wykrojników z brązu i suszony w niskich temperaturach. Jedynymi składnikami są kasza manna i woda.</li> <li><strong>Cechy:</strong> Stosowane są okrągłe wykrojniki z brązu, a suszenie odbywa się w temperaturze poniżej 55°C i trwa około 24 godzin. Fusilli Lunghi mają średnicę 12 mm i długość 80 mm.<br /> Czas gotowania wynosi 8-10 minut.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 500 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> <strong>makaron z semoliny pszennej twardy własnej produkcji ciągnione brązem</strong>, torba papierowa w 100% nadająca się do recyklingu.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> marki.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> kasza manna z pszenicy durum, woda.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> Brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Miejsce chłodne i suche.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Azienda Agricola Mancini - Monte San Pietrangeli (FM).</p> <p>Wartości odżywcze na 100gr: Średnie wartości odżywcze na 100g Wartość energetyczna 1533 kJ 365 Kcal Tłuszcze Kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g 0,22 g Węglowodany Cukry 75,0 g 3,6 g Błonnik 2,5 g Białko 13,4 g Sól 0,010 g</p> <h3>Fabryka makaronu Mancini</h3> <p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt będący wynikiem roku rolniczego.</p>
Cena 28,99 zł
Spaghettoni Trafilati al...

<p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt będący wynikiem roku rolniczego.</p> <ul> <li><strong>Mocne strony:</strong> makaron jest produkowany z pszenicy durum uprawianej bezpośrednio przez firmę. Pszenica zbierana jest wczesnym latem i przechowywana techniką chłodniczą. Makaron jest formowany za pomocą okrągłych wykrojników z brązu i suszony w niskich temperaturach. Jedynymi składnikami są kasza manna i woda.</li> <li><strong>Cechy:</strong> Stosowane są okrągłe wykrojniki z brązu, a suszenie odbywa się w temperaturze poniżej 46°C i trwa około 44 godzin. Spaghettoni mają średnicę 2,6 mm i długość 260 mm. Czas gotowania to 11-13 minut.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 500 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Makaron z semoliny z pszenicy durum, ciągnionej z brązu, w 100% nadającej się do recyklingu papierowej torbie.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> semolina z pszenicy durum, woda.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne i suche miejsce.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Azienda Agricola Mancini - Monte San Pietrangeli (FM).</p> <p>Wartości odżywcze w 100gr: Średnia wartość odżywcza w 100g Wartość energetyczna 1533 kJ 365 Kcal Tłuszcze Kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g 0,22 g Węglowodany Cukry 75,0g 3,6 g Błonnik 2,5 g Białko 13,4 g Sól 0,010 g</p> <h3>Pastificio Mancini</h3> <p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, którą uprawia bezpośrednio w pola, które otaczają go w sercu Marchii, uzyskując co roku żywy produkt, syn rocznika a szary.</p>
Cena 28,99 zł
Rigatoni Trafilati al...

<p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt będący wynikiem roku rolniczego.</p> <ul> <li><strong>Mocne strony:</strong> makaron jest produkowany z pszenicy durum uprawianej bezpośrednio przez firmę. Pszenica zbierana jest wczesnym latem i przechowywana techniką chłodniczą. Makaron jest formowany za pomocą okrągłych wykrojników z brązu i suszony w niskich temperaturach. Jedynymi składnikami są kasza manna i woda.</li> <li><strong>Cechy:</strong> Stosowane są okrągłe wykrojniki z brązu, a suszenie odbywa się w temperaturze poniżej 55°C i trwa około 24 godzin. Rigatoni mają 45 mm długości i 19,2 mm średnicy. Czas gotowania wynosi 9-11 minut.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 500 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> własnej produkcji <strong>makaron z semoliny z pszenicy durum,</strong> 100% papierowa torba nadająca się do recyklingu.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marche.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> kasza manna z pszenicy durum, woda.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> Brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Miejsce chłodne i suche.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Azienda Agricola Mancini - Monte San Pietrangeli (FM).</p> <p>Wartości odżywcze na 100gr: Średnia wartość odżywcza na 100g Energia 1533 kJ 365 Kcal Tłuszcze Kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g 0,22 g Węglowodany Cukry 75,0 g 3,6 g Błonnik 2,5 g Białko 13,4 g Sól 0,010 g</p> <h3>Pastificio Mancini</h3> <p>Mancini Pastificio Agricolo produkuje makaron wyłącznie z pszenicy, która rośnie bezpośrednio na otaczających ją polach w sercu regionu Marche, uzyskując co roku żywy produkt, syn roku rolniczego.</p>
Cena 28,99 zł
Borowiki suszone Ersilia 20g

<p>Borowiki są pyszne i nadają się do wielu różnych przepisów. Jeśli chcesz, aby były dostępne o każdej porze roku, suszone grzyby stanowią jedną z najbardziej praktycznych i smacznych alternatyw dla klasycznych świeżych grzybów, zachowują swoją trwałość przez długi czas i niezmienne właściwości.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Suszone grzyby pakowane ręcznie. Namocz je w ciepłej wodzie przez 10-15 minut, a następnie wypłucz przed użyciem.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 20 gramów.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Marki.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> W temperaturze pokojowej, z dala od źródeł ciepło, światło i wilgotność.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 12 miesięcy</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> borowiki, tak smaczne i pyszne, często są głównym składnikiem risotto i mięsnych dań głównych. Bardzo proste w przygotowaniu i smaczne, mogą być idealną alternatywą dla świeżych grzybów. Wypróbuj je z pici i sosem truflowym, a do dania dodaj dobre Sagrantino.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Ersilia Food of Riti Ersilia &amp; C. S.N.C.</p> <p>Średnie wartości na 100g suchego produktu:</p> <table> <tbody> <tr> <td><strong>Energia wartość</strong> </td> <td>1560 Kj - 369 Kcal</td> </tr> <tr> <td><strong>Tłuszcz</strong> </td> <td>0,9 g</td> </tr> <tr> <td><strong>W tym nasycone kwasy tłuszczowe</strong> </td> <td>0,2 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Węglowodany</strong> </td> <td>76 g</td> </tr> <tr> <td><strong>w tym cukry</strong> </td> <td>2 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Błonnik</strong> </td> <td>11 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Białko</strong> </td> <td>9,2 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Sól</strong> </td> <td>0 g</td> </tr> </tbody> </table>
Cena 23,99 zł