Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Organiczny nektar z pomarańczy i aloesu jest wynikiem wyciskania sycylijskich pomarańczy i świeżo zebranego aloesu. Otrzymany napój gasi pragnienie i ma lekko gorzki smak.
ROZMIAR / WAGA: 200 mililitrów.
POCHODZENIE: Marche .
SKŁADNIKI: woda, ekologiczny sok pomarańczowy 35%, ekologiczny cukier trzcinowy, aloes drzewny 2%.
CECHY: Organiczny nektar o smaku pomarańczy i aloesu w małej szklanej butelce.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.
PRODUCENT: firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.
Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g