Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane, aby uzyskać puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje do niego organiczny cukier buraczany.
ROZMIAR / WAGA: 200 mililitrów.
POCHODZENIE: Marche.
SKŁADNIKI: Organiczna jagoda minimum 65%, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.
CECHY: Organiczny nektar o smaku jagodowym w szklanej butelce.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.
PRODUCENT: firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.
Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 1 g 0 g Węglowodany w tym cukry 14,3 g 14,3