Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar truskawkowy jest słodki, świeży i orzeźwiający.
ROZMIAR / WAGA: 200 mililitrów.
POCHODZENIE: Marche.
SKŁADNIKI: Organiczne truskawki minimum 65%, woda, ekologiczny cukier trzcinowy.
CECHY: Organiczny nektar o smaku truskawkowym w szklanej butelce.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.
PRODUCENT: Bartolacci di Perini Monica i Matteo firma rolnicza ss
Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 64,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 1 g 0 g 16,7 g Białko 0,3 g