Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar malinowo-porzeczkowy to napój bogaty w przeciwutleniacze i orzeźwiający, ponieważ porzeczka ma dobrą kwasowość.
ROZMIAR / WAGA: 200 mililitrów.
POCHODZENIE: Marche.
SKŁADNIKI: 65% ekologicznych owoców (50% maliny, 50% porzeczki), woda, ekologiczny cukier trzcinowy.
CECHY: Organiczny nektar o smaku malinowo-porzeczkowym w małej szklanej butelce.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.
PRODUCENT: firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.
Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6