Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców, aw konsekwencji oddzielania części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar winogronowy ma słodki, lekko kwaśny i orzeźwiający smak.
ROZMIAR / WAGA: 200 mililitrów.
POCHODZENIE: Marki.
SKŁADNIKI: ekologiczne winogrona minimum 85%, woda.
CECHY: Organiczny nektar o smaku winogronowym w szklanej butelce.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.
PRODUCENT: Azienda Agricola Bartolacci di Perini Monica i Matteo s.s.
Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 0,1 g 0,1 g Węglowodany w tym cukry 0,6 g 0,6 g Białka 0,3 g