Abruzzo

Aktywne filtry

Montepulciano d'Abruzzo...

<p>Montepulciano d'Abruzzo autorstwa Emidio Pepe to wyjątkowe i ekscytujące czerwone wino. Niewątpliwie winorośl serca Emidio, która ciężko pracowała na jej ponowną ocenę i ponowne odkrycie. Taniec jagód, przypraw i balsamicznych niuansów dla mięsistego, wytrawnego i pełnego wina, zdolnego do połączenia pewnego rustykalnego wigoru z aksamitnymi taninami. <em>Trwałe, głębokie i mineralne</em>, ze zdumiewającym potencjałem starzenia. Wino Terroir, gęsty produkt wykonany zgodnie z filozofią produkcji stowarzyszenia <strong>Triple A</strong> . Rezultatem jest etykieta wykonana rzemieślniczymi metodami z przeszłości, przy użyciu tylko i wyłącznie rodzimych drożdży, bez użycia chemii i z najwyższym szacunkiem dla starożytnej tradycji winiarskiej Abruzji. To biodynamiczne wino, będące wynikiem winifikacji czystego Montepulciano d'Abruzzo, dobrze opisuje terytorium pochodzenia.</p> <ul> <li><strong>Metoda:</strong> na jednym zbierane wyłącznie ręcznie, po czym następuje staranne odszypułkowanie wybranych kiści i spontaniczna fermentacja w kamionkowych zbiornikach cementowych, po czym Montepulciano d'Abruzzo dojrzewa w tych samych zbiornikach przez 24 miesiące. Następnie jest butelkowane ręcznie bez żadnej filtracji. Następnie pozostawia się go do rafinacji w butelce, a przed wprowadzeniem na rynek jest ręcznie przelewany z jednej butelki do drugiej. Rezultatem jest eleganckie, miękkie, trwałe i dobrze zbudowane wino, doskonałe czerwone do picia teraz i bardziej niż zaskakujące, jeśli pozostawi się je do dojrzewania w piwnicy przez kilka lat.</li> <li><strong>Porady:</strong> Jest to wino o średniej strukturze, które nie wymaga przedłużonego kontaktu z tlenem, aby jak najlepiej uwydatnić swój bukiet. Zaleca się nieco węższe otwarcie kieliszka, aby ułatwić koncentrację i ukierunkowanie aromatów w kierunku nosa. W ten sposób zwiększa się percepcja aromatów, wzmacniając doznania, idealne do wędlin i wędlin, makaronów z sosem mięsnym, risotto z mięsem, wędlin gotowanych.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Montepulciano.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura pomiędzy 10/12°C.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> EMIDIO PEPE – TORANO NUOVO (TE).</p>
Cena 351,99 zł
Montepulciano d'Abruzzo...

<p>Po długiej maceracji i 18-miesięcznym pobycie w beczkach Montepulciano odnajduje swoją maksymalną złożoność.</p> <p>Negus to jedno z flagowych czerwonych win firmy, z pewnością świetne wino, definiowane przez wielu z „konkurencji” , jest produkowany w ograniczonych ilościach, dokonując starannej selekcji w najlepszych winnicach posiadłości.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Montepulciano d'Abruzzo 100%.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 18°C</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 15,5% obj.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od jasnej soli.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Decydujące wino, które należy łączyć z wytrawnymi daniami z dziczyzny. Pierwsze dania z sosem z dzika.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cascina del Colle di D'Onofrio A. &amp; C. s.s.</p>
Cena 265,98 zł
Montepulciano D'Abruzzo DOC...

<p>Montepulciano D'Abruzzo DOC to wino o doskonałej strukturze, eleganckie w nosie, osobiste i harmonijne na podniebieniu, jedno ze sztandarowych win czerwonych Abruzji, doskonale komponuje się z czerwonymi i pieczonymi mięsami, treściwymi i smacznymi pierwszymi daniami .</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Pełne czerwone wino o intensywnym rubinowym kolorze.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Montepulciano.</p> <p><strong>ALKOHOLICZNE ALKOHOL:</strong> 13,5% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura między 14 a 18°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Il Feuduccio di S. Maria D'Orni</p>
Cena 60,99 zł
Montepulciano d'Abruzzo...

<p>Montepulciano d'Abruzzo DOC „Mammut” od Cascina del Colle to wino o wspaniałym charakterze, złożone, któremu udaje się wytrzymać ewolucję na przestrzeni lat, wykazując to, co najlepsze. Nigdy nie banalny, to łyk, który jest nieustannie doceniany dzięki owocowi wypełniającemu usta i taninie, która gwarantuje jego trwałość.</p> <p>Rubinowa czerwień z refleksami granatu. Bogate w nosie, przyjemne w nutach czerwonych owoców i przypraw, zamykające się z bardzo eleganckimi eterycznymi nutami. W ustach wytrawne i zawsze harmonijne, finisz długi i owocowy.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Montepulciano d'Abruzzo.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 16°/18°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 15% obj.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Idealne do eleganckich i niezbyt ciężkich dań głównych z mięsem. Grillowany filet cielęcy ze szparagami.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cascina del Colle di D'Onofrio A. &amp; C.s.s.</p>
Cena 109,99 zł
Montepulciano d'Abruzzo DOC...

<p>Montepulciano d'Abruzzo DOC Bio „Duca Minimo” to wino organiczne o wielkim autorytecie, produkowane w rejonie Villamagna w Abruzji. jego winifikację uzyskuje się dzięki maceracji na skórkach przez 10/15 dni w stali w kontrolowanej temperaturze oraz leżakowaniu przez 4 miesiące również w stali, idealne do łączenia z ważnymi drugimi daniami, takimi jak dziczyzna i czerwone mięso.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Wino ORGANICZNE o intensywnym czerwonym kolorze.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Montepulciano.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura między 14 a 18°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cascina del Colle di D'Onofrio A. &amp; C.s.s.</p>
Cena 79,99 zł
Rosso Abruzzo DOC Bio Zero...

<p>Rosso Abruzzo DOC Bio Zero to czerwone wino bez dodatku siarczynów produkowane w regionie Ripa Teatina w Abruzji o intensywnym smaku. winifikacja odbywa się poprzez macerację na skórkach przez 10/12 dni w stali w kontrolowanej temperaturze i leżakowanie przez 1 miesiąc w stali, idealne do grillowanych mięs, dziczyzny i grillowanych warzyw.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>CECHY:</strong> ORGANICZNE czerwone wino BEZ DODATKU SIARCZYNÓW.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Montepulciano.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13,5% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura między 14 a 18°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cascina del Colle di D'Onofrio A. &amp; C.s.s.</p>
Cena 69,99 zł
Trebbiano d'Abruzzo...

<p>Trebbiano d'Abruzzo BIO Triple „A” DOC „Emidio Pepe” to wino o jasnym i lekko zawoalowanym słomkowożółtym <strong>kolorze</strong>, <strong>aromat</strong> zawiera nuty dojrzałych białych owoców, z suszonymi owocami, słonecznikami i gliną, jej <strong>smak</strong> jest soczysty i pełny w ustach, z przyjemnie nieprecyzyjnym napojem. Trebbiano d'Abruzzo Emidio Pepe jest miażdżone stopami, tak jak w przeszłości, w drewnianych kadziach i pozostawiane do spontanicznej fermentacji w zeszklonych zbiornikach cementowych, gdzie pozostaje rafinowane przez kilka miesięcy.</p> <ul> <li><strong>Piwnica:</strong> prowadzona przez rodzinę Pepe w ciągu ostatnich kilku lat stała się jasnym i przejrzystym przykładem wzorca naturalności i rzemiosła. W sercu wciąż wieśniacy, z zamiłowaniem do wina zrobionego tak jak kiedyś, potrafiący połączyć urok starożytności z ewolucją nowoczesności.</li> <li><strong>Rada:</strong> Dla najlepszego docenić to wino zalecamy pozwolić mu „oddychać” przynajmniej 15-30 minut przed degustacją i przelać do dużego kieliszka, idealnego do win białych o dobrej strukturze i intensywności, które potrzebują natlenienia, aby w pełni się otworzyć i rozwinąć najlepsze własne intensywne i złożone wyposażenie aromatyczne. To doskonałe wino do natychmiastowego picia, ale może dobrze ewoluować, jeśli będzie leżeć w piwnicy nawet przez ponad 5 lat.</li> </ul> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>CECHY:</strong> Żółty kolor jasny i lekko zawoalowany słomkowożółty, perfumy zawierają nuty dojrzałych białych owoców, suszonych owoców, słonecznika i gliny, w ustach soczyste i pełne, z przyjemnie nieprecyzyjnym trunkiem.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Trebbiano.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 4/8°C</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13,5 % obj.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Dobrze komponuje się z gorącymi przystawki z ryb i wędzonych ryb, świeże sery, zupa z białej ryby, a także ryby i skorupiaki gotowane na parze.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Emidio Pepe</p>
Cena 402,00 zł
Pecorino Superiore DOC Aimé...

<p>Pecorino Superiore DOC Aime to organiczne białe wino z Abruzji, idealne do każdego posiłku, zwłaszcza dań na bazie ryb. To czyste pecorino o słomkowożółtym kolorze, wzbogacone lekkimi zielonkawymi nutami, w nosie wyczuwalne są owocowe akcenty z kwiatowymi nutami i aromatycznymi ziołami.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> Butelki 0,75 l.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> Pecorino 100%.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> 6°/8°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne miejsce z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 13,5% obj.</p> <p><strong>ZALECANE POŁĄCZENIA:</strong> Doskonałe jako dodatek do świeżych serów i dań na bazie ryb.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cascina del Colle di D'Onofrio A. &amp; C.s.s.</p>
Cena 89,99 zł
Trebbiano d'Abruzzo DOC Bio...

<p>Trebbiano d'Abruzzo DOC Bio „Duca Minimo” to świeże i pachnące wino organiczne, produkowane w rejonie Villamagna w Abruzji. Jego winifikacja odbywa się w stali w kontrolowanej temperaturze i leżakuje przez 3 miesiące w stali, idealnie nadaje się do łączenia z daniami rybnymi oraz ciepłymi i zimnymi przystawkami.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 0,75 Butelki L</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>CECHY:</strong> ORGANICZNE białe wino o słomkowożółtym kolorze z zielonkawymi refleksami.</p> <p><strong>ODMIANA:</strong> 100% Trebbiano.</p> <p><strong>ZAWARTOŚĆ ALKOHOLU:</strong> 12% obj.</p> <p><strong>TEMPERATURA PODAWANIA:</strong> Temperatura między 10 a 12°.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Zawiera siarczyny</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Cascina del Colle di D'Onofrio A. &amp; ; C.s.s</p>
Cena 79,99 zł
Passata Rustica Fragrassi 750g

<p>Rustykalna passata z pomidorami uprawianymi we Włoszech to sos pomidorowy idealny do każdego rodzaju przepisów, do tworzenia autentycznych potraw o rustykalnym smaku z poszanowaniem tradycji.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> 100 % włoskie przecier pomidorowy w szklanym słoju.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> pomidory, sól.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> Brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Miejsce chłodne i suche. Po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Tenuta Fragrassi</p> <h2>Średnia wartość odżywcza</h2> <p>na 100 g produktu</p> <table> <tbody> <tr> <td><strong>Energia</strong> </td> <td>124 Kj / 29 Kcal</td> </tr> <tr> <td><strong>Tłuszcze</strong> </td> <td>0 g</td> </tr> <tr> <td><strong>w tym nasycone</strong> </td> <td>0 g</td> </tr> <tr> <td><strong>węglowodany</strong> </td> <td>5 g</td> </tr> <tr> <td><strong>W tym cukry</strong> </td> <td>4,6 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Białko</strong> </td> <td>1,3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Sól</strong> </td> <td>0,03 g</td> </tr> </tbody> </table>
Cena 22,99 zł
Passata Classica Fragrassi...

<p>Pasata Classica jest wytwarzana z skąpanych w słońcu pomidorów z Abruzji pod czujnym okiem doświadczonych rolników, którzy stale monitorują ich wzrost, aby upewnić się, że są słodkie, mają mało nasion i że dotrą na koniec sezonu bez wad . Pomidor Pera d'Abruzzo zawsze był ceniony za niewielką ilość nasion i obfity miąższ, dzięki czemu idealnie nadaje się do przecierania, o typowym smaku i jaskrawoczerwonej barwie.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> rustykalne purée ze 100% włoskich pomidorów, pakowane i pasteryzowane.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> Pomidor, sól.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> Brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Miejsce chłodne i suche.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Tenuta Fragrassi</p> <h2>Średnia wartość odżywcza</h2> <p>w 100 g produktu</p> <table> <tbody> <tr> <td><strong>Energia</strong> </td> <td>144 Kj / 34 Kcal</td> </tr> <tr> <td><strong>Tłuszcze</strong> </td> <td>0 g</td> </tr> <tr> <td><strong>w tym nasycone</strong> </td> <td>0 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Węglowodany</strong> </td> <td>5,9 g</td> </tr> <tr> <td><strong>W tym cukry</strong> </td> <td>5,5 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Białko</strong> </td> <td>1,3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Sól</strong> </td> <td>0,04 g</td> </tr> </tbody> </table>
Cena 21,99 zł
Passata z żółtych pomidorów...

<p>Passata con Pomodori Gialli to sos pomidorowy uprawiany we Włoszech, idealny do każdego rodzaju przepisów, do tworzenia autentycznych potraw o rustykalnym smaku z poszanowaniem tradycji.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 500 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> 100% włoskie żółte przecier pomidorowy w szklanym słoju.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> pomidor, sól.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Chłodne i suche miejsce. Po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Tenuta Fragrassi</p> <h2>Średnia wartość odżywcza</h2> <p>na 100 g produktu</p> <table> <tbody> <tr> <td><strong>Energia</strong> </td> <td>65 Kj / 15 Kcal</td> </tr> <tr> <td><strong>Tłuszcz</strong> </td> <td>0,3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>w tym nasycone</strong> </td> <td>0 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Węglowodany</strong> </td> <td>3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>W tym cukry</strong> </td> <td>3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Białko</strong> </td> <td>1 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Sól</strong> </td> <td>0,06 g</td> </tr> </tbody> </table>
Cena 20,99 zł
Sos z czarnych pomidorów...

<p>Gotowy sos z czarnych pomidorów jest wytwarzany z typowego pomidora z Abruzji o słodkim i aksamitnym smaku, charakteryzującym się niewielką ilością nasion i obfitym miąższem. Są zbierane i zbierane ręcznie, a następnie myte. Tylko najlepsze pomidory o najlepszych właściwościach organoleptycznych są blanszowane, a następnie przetwarzane na sos, aby stworzyć dobre, proste i zdrowe sosy. W tym procesie warzywa są smażone na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia, dodaje się przecier pomidorowy i gotuje dalej.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 250 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> 100% włoski sos z czarnych pomidorów w szklanej butelce; produkt pasteryzowany.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> sos z czarnych pomidorów 94,56%, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, Marchewka, Seler, Bazylia, Sól.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> W chłodnym, suchym miejscu.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 24 /30 miesięcy.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Tenuta Fragrassi</p> <h2>Średnia wartość odżywcza</h2> <p>w 100 g produktu</p> <table> <tbody> <tr> <td><strong>Energia</strong> </td> <td>139 Kj / 33 Kcal</td> </tr> <tr> <td><strong>Tłuszcze</strong> </td> <td>1,4 g</td> </tr> <tr> <td><strong>w tym nasycone</strong> </td> <td>0,2 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Węglowodany</strong> </td> <td>3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>W tym cukry</strong> </td> <td>3 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Białka</strong> </td> <td>0, 9 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Sól</strong> </td> <td>0,68 g</td> </tr> </tbody> </table>
Cena 20,99 zł
Sos alla Napoletana...

<p>Sos neapolitański to sos otrzymywany ze starannie wyselekcjonowanych surowców uprawianych w regionie Abruzji, idealny do przypraw o intensywnym i zdecydowanym smaku, który dzięki swojemu niepowtarzalnemu smakowi może wzbogacić Twoje potrawy.</p> <p><strong>ROZMIAR / WAGA:</strong> 290 gramów.</p> <p><strong>INFORMACJE SPECJALNE:</strong> Sos neapolitański w szklanym słoju.</p> <p><strong>POCHODZENIE:</strong> Abruzja.</p> <p><strong>SKŁADNIKI:</strong> przecier pomidorowy 88,4%, olej EVO, cebula, czosnek, chilli, przyprawy, sól, naturalny aromat chilli.</p> <p><strong>DODATKI I KONSERWANTY:</strong> brak.</p> <p><strong>SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:</strong> Miejsce chłodne i suche; po otwarciu w lodówce.</p> <p><strong>ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI:</strong> 18/24 miesiące.</p> <p><strong>PRODUCENT:</strong> Tenuta Fragrassi</p> <h2>Średnia wartość odżywcza</h2> <p>na 100 g produktu</p> <table> <tbody> <tr> <td><strong>Energia</strong> </td> <td>330 Kj / 79 Kcal</td> </tr> <tr> <td><strong>Tłuszcze</strong> </td> <td>7,2 g</td> </tr> <tr> <td><strong>w tym nasycone</strong> </td> <td>1,2 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Węglowodany</strong> </td> <td>2,8 g</td> </tr> <tr> <td><strong>W tym cukry</strong> </td> <td>2,8 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Białko</strong> </td> <td>0,8 g</td> </tr> <tr> <td><strong>Sól</strong> </td> <td>0,3 g</td> </tr> </tbody> </table>
Cena 16,99 zł