Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Nektar owocowy powstaje w wyniku wyciskania owoców z następczym oddzieleniem części miąższowej. Owoce są myte krótko po zbiorze i blanszowane w celu uzyskania puree, które następnie rozcieńcza się wodą i dodaje ekologiczny cukier buraczany. Nektar z jeżyn jest jednym z najbardziej cenionych ze względu na swój szczególny słodki smak.
ROZMIAR / WAGA: 200 mililitrów .
POCHODZENIE: Marche
SKŁADNIKI: Organiczna jeżyna minimum 65%, woda, cukier organiczna laska.
CECHY: Organiczny nektar o smaku jeżyny w małej szklanej butelce.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym miejscu i suchym miejscu; po otwarciu w lodówce.
PRODUCENT: firma rolnicza Bartolacci di Perini Towarzystwo Rolnicze Monica i Matteo s.s.
Wartości odżywcze na 100 g produktu: Wartość energetyczna 233 kj 55,7 kcal Tłuszcze w tym nasycone 1 g 0 g Węglowodany w tym cukry 14,3 g 14,3