Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Zupa Roślin Strączkowych to mieszanka fasoli czyśćcowej, soczewicy łuskanej, grochu łuskanego, ciecierzycy łuskanej i grochu łuskanego własnoręcznie przygotowana przez naszego producenta roślin strączkowych i zbóż. Jest to bardzo smaczne danie, które można również uznać za jedno danie, biorąc pod uwagę stężenie obecnych czynników odżywczych, a zwłaszcza zawartość białka w roślinach strączkowych.
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów
INFORMACJE SPECJALNE: Zupa z roślin strączkowych, gotowana przez około godzinę.
SKŁADNIKI: fasolka czyśćcowa, łuszczona soczewica, cycerchia łuszczona, ciecierzyca łuszczona i groszek łuszczony, może zawierać śladowe ilości glutenu.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 18/24 miesiące.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Zupa z roślin strączkowych jest bogata w składniki odżywcze, doskonała jako dodatek do Pojedyncze danie do podania z grzankami i oliwą extra virgin.
PRODUCENT: La Valletta Colfiorito Srl
Przeciętne wartości odżywcze w 100g produktu Wartość energetyczna 1326kJ (313kcal) Tłuszcze 2,2g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g Węglowodany 40,9g – w tym cukry 4,5g Błonnik 19,1g Białko 22,8g Sól 0,01g