Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Zupa Colfiorito to mieszanka łuskanej ciecierzycy, soczewicy Colfiorito, łuskanego grochu i łuskanej czerwonej soczewicy, uprawianych na płaskowyżu Colfiorito. Jest to bardzo smaczne danie, które można również uznać za pojedyncze danie, biorąc pod uwagę stężenie obecnych czynników odżywczych.
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Zupa z roślin strączkowych, gotowanie 40 minut, moczenie nie jest konieczne.
SKŁADNIKI: Ciecierzyca obłuskana, soczewica Colfiorito, groszek obłuszczony, czerwona soczewica obłuskana, majonez zawierają śladowe ilości glutenu.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 18/24 miesiące.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Zupa Colfiorito jest bogata w składniki odżywcze, doskonała jako samodzielne danie do podania z grzankami i oliwą z oliwek extra virgin.
PRODUCENT: La Valletta Colfiorito Srl
Przeciętne wartości odżywcze na 100g produktu Wartość energetyczna 1354kJ (320kcal) Tłuszcze 4,2g– w tym kwasy tłuszcze nasycone 0,8 g Węglowodany 38,2 g – w tym cukry 0,5 g Błonnik 21,8 g Białka 21,4 g Sól 0,01 g