Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Etruska zupa to mieszanka łuskanego bobu, fasoli czyśćcowej, łuskanego grochu i łuskanej czerwonej soczewicy, a wszystko to uprawiane na płaskowyżu Colfiorito. Jest to bardzo smaczne danie, które można również uznać za pojedyncze danie, biorąc pod uwagę stężenie obecnych czynników odżywczych.
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Zupa z roślin strączkowych, moczenie 60 minut, gotowanie 40 minut.
SKŁADNIKI: Fasola obrana, fasola czyśćcowa, groszek obrany, czerwona soczewica, puszka zawiera śladowe ilości glutenu.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 18/24 miesiące.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Zupa etruska jest bogata w składniki odżywcze, doskonała jako samodzielne danie do podania z grzankami i oliwą extra virgin.
PRODUCENT: La Valletta Colfiorito Srl
Przeciętne wartości odżywcze na 100g produktu Wartość energetyczna 1368 kJ (322kcal) Tłuszcz 2,0g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g Węglowodany 44,6g – w tym cukry 3,4g Błonnik 15,8g Białka 23,7g Sól 0,02g