Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Zupa roślin strączkowych i zbóż to mieszanka odliczonej ciecierzycy, groszku z deian i jęczmienia perłowego; Jest to bardzo smaczne danie, które można również uznać za pojedyncze danie, biorąc pod uwagę stężenie obecnych czynników odżywczych, a zwłaszcza spożycie białka składającego się ze połączenia zbóż i roślin strączkowych.
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: rośliny strączkowe i zboża, gotowanie 45 minut, nasiąkane tak dalej.
SKŁADNIKI: dekorowane ciecierzycy, odliczone groszek i jęczmień perłowy, mogą zawierać ślady glutenu .
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 18/24 miesięcy.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Zupa roślin strączkowych i płatków jest bogata składniki odżywcze, doskonałe jako pojedyncze danie, które należy podać z Crosti Ni chleba i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
PRODUCENT: La Valletta Colfiorito SRL
Średnie wartości odżywcze dla 100 g produktu energetycznego 1373 KJ (324 kCal) Grassi 4,2 g - z których nasycone kwasy tłuszczowe 0,8 g karbohydraty węglowodanów 0,8g 50,6 g - z czego cukry 4,5 g Włókna 14,9 g białka 18G sól 0,01 g