Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Tozzetti z migdałami to typowe ciastka umbryjskie, bardziej miękkie niż toskańskie. Nie są cięte ani obrabiane maszynowo, lecz ręcznie, a zatem podlegają nierównościom, które świadczą o ich kunszcie.
ROZMIAR / WAGA: 250 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Ręcznie robione ciastka bez oleju palmowego.
POCHODZENIE: Umbria.
SKŁADNIKI: Mąka ORKISZOWA 25%, mąka PSZENNA, cukier, prażone MIGDAŁY, całe JAJA, margaryna, miód, drożdże, naturalne aromaty.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w miejscu świeże i suche.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 4/5 miesięcy.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Idealne na śniadanie z mlekiem, kawą lub herbatą. Nadaje się również jako przekąska z sokiem owocowym (nektar organiczny) lub w połączeniu z winem Passito.
PRODUCENT: Vetusta Nursia di Norcia antica cioccolateria artigianale