Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Tradycyjny piemoncki produkt, zwany właśnie Canestrej bieleis w rejonie Biella, składa się z chrupiących wafli wypełnionych bardzo delikatną ciemną czekoladą. Uważany za „luksusowy herbatnik”, ponieważ jest wytwarzany wyłącznie ręcznie i w ograniczonych ilościach. Jego chrupkość połączona ze smakiem i kruchością daje ciastko przyjemne dla podniebienia jak mało które: jakość, która pasuje do typowości.
ROZMIAR / WAGA: 150 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Wyrób cukierniczy.
POCHODZENIE: Piemont.
SKŁADNIKI: Ciemna czekolada (70%) (kakao: 53% min.) (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy), mąka PSZENNA miękka typ „0”, MLEKO pełne, kakao w proszku, olej migdałowy , MLEKO pełne w proszku, mąka kukurydziana, emulgatory: lecytyna SOJOWA, cukier, sól, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu; aromaty. Może zawierać ORZECHY, ORZECHY LASKOWE, JAJA, SEZAM.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Chłodne, suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 8/12 miesięcy.
PRODUCENT: BRUSA SRL, Biella.
Wartości odżywcze na 100g: Wartość energetyczna 2056kJ/ 491kcal, tłuszcze 23g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 15g, węglowodany 60g w tym cukry 30g, błonnik 5,6g, białka 8,1g, sól 0,16g.