Ciasto Pizza di Pasqua Dolce Forno Santa Rita 500g
search
  • Ciasto Pizza di Pasqua Dolce Forno Santa Rita 500g

Ciasto Pizza di Pasqua Dolce Forno Santa Rita 500g

78,99 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Sposoby i koszty dostawy

 

Reklamacje i zwroty

Słodka wielkanocna pizza lub słodki wielkanocny tort to typowe słodycze ze środkowych Włoch, zwłaszcza z Umbrii. W rzeczywistości jest to wysoki i bardzo miękki deser. Ciasto jest niesamowicie aromatyczne dzięki dodatkowi naturalnych aromatów. Jednym z klasycznych par jest ser ricotta doprawiony cukrem. Do degustacji w połączeniu z Vernaccia lub winami likierowymi, takimi jak Moscato.

ZALECANE POŁĄCZENIA: Doskonałe połączenie do słodkiej wielkanocnej pizzy ze słodkimi winami i Słodki Sagrantino.

ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.

INFORMACJE SPECJALNE: Pieczony wyrób cukierniczy.

POCHODZENIE: Umbria.

ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 7 dni.

SKŁADNIKI: Mąka pszenna typ „0”, mleko, maraschino, cytryna, pomarańcza, margaryna, uwodornione oleje i tłuszcze roślinne, regulator kwasowości, cytryna kwas, cytrynian trójsodowy, emulgator E475, E471, odtłuszczone mleko w proszku, sól, aromaty, barwnik karoten, substancja konserwująca sorbinian potasu.

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowuj produkt w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.

PRODUCENT: FORNO SANTA RITA SRL UNIP.

WARTOŚCI ODŻYWCZE: średnio na 100 g: białka 6,12 g , lipidy 9,71 g w tym tłuszcze nasycone 1,77. Węglowodany 56,46 w tym cukry rozpuszczalne 27,01, błonnik 2,28 g, kcal 329,39, na 97 mg.

DOL00952
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.