Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Słodka wielkanocna pizza lub słodki wielkanocny tort to typowe słodycze ze środkowych Włoch, zwłaszcza z Umbrii. W rzeczywistości jest to wysoki i bardzo miękki deser. Ciasto jest niesamowicie aromatyczne dzięki dodatkowi naturalnych aromatów. Jednym z klasycznych par jest ser ricotta doprawiony cukrem. Do degustacji w połączeniu z Vernaccia lub winami likierowymi, takimi jak Moscato.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Doskonałe połączenie do słodkiej wielkanocnej pizzy ze słodkimi winami i Słodki Sagrantino.
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Pieczony wyrób cukierniczy.
POCHODZENIE: Umbria.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 7 dni.
SKŁADNIKI: Mąka pszenna typ „0”, mleko, maraschino, cytryna, pomarańcza, margaryna, uwodornione oleje i tłuszcze roślinne, regulator kwasowości, cytryna kwas, cytrynian trójsodowy, emulgator E475, E471, odtłuszczone mleko w proszku, sól, aromaty, barwnik karoten, substancja konserwująca sorbinian potasu.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowuj produkt w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
PRODUCENT: FORNO SANTA RITA SRL UNIP.
WARTOŚCI ODŻYWCZE: średnio na 100 g: białka 6,12 g , lipidy 9,71 g w tym tłuszcze nasycone 1,77. Węglowodany 56,46 w tym cukry rozpuszczalne 27,01, błonnik 2,28 g, kcal 329,39, na 97 mg.