Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Niektórzy nazywają je „brzydkie, ale dobre”, inni „Nocciolini”, mają nieregularny kształt, trochę brzydkie, ale bardzo dobre, lekkie i pachnące, bardzo bogate w najwyższej jakości włoskie orzechy laskowe. Te klasyczne, tradycyjne ciastka stały się ciastkami „Croccanti” ze względu na ich zapach i to, że jedząc je, pierwszą rzeczą, która przychodzi na myśl, jest uczucie chrupkości.
ROZMIAR / WAGA: 150 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: toskańskie ciastka rzemieślnicze.
POCHODZENIE: Toskania.
SKŁADNIKI: orzechy laskowe (Włochy) 42%, cukier trzcinowy, białka jaj (z wolnego wybiegu), sól morska, aromat. Może zawierać śladowe ilości orzechów włoskich, migdałów, pistacji, mleka, soi i glutenu.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Miejsce chłodne i suche.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 6/8 miesięcy.
PRODUCENT: Marabissi srl , Chianciano Terme (SI).
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 1731kJ/ 414kcal, tłuszcze 27g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7g, węglowodany 36g w tym cukry 35g, błonnik 3,4g, białko 8,2g, sól 1,1 g.