Pecorino Toscano z surowego mleka Matteassi Oneli 250g
search
  • Pecorino Toscano z surowego mleka Matteassi Oneli 250g

Pecorino Toscano z surowego mleka Matteassi Oneli 250g

39,99 zł
Brutto
Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Sposoby i koszty dostawy

 

Reklamacje i zwroty

Zdjęcie tylko poglądowe

Pecorino z surowego mleka to czysty ser z mleka owczego, produkowany zgodnie z toskańską tradycją, ściśle sezonowany na drewnianej desce. Smak jest zdecydowany i trwały, ma delikatny zapach i średni smak.

Cechy szczególne: to pecorino jest produkowane ser z surowego mleka, który jest niepasteryzowany, co pozwala produktowizachowują właściwości organoleptyczne miejsca produkcji i nie ulegają zanieczyszczeniu.

ROZMIAR / WAGA: ząbek około 250 gramów.

INFORMACJE SPECJALNE: Półdojrzały ser pecorino wytwarzany z surowego mleka owczego w pakowanych próżniowo klinach.

WŁAŚCIWOŚCI ORGANOLEPTYCZNE: Przyprawa: 70 dni w temperaturze pokojowej.

SKŁADNIKI: Mleko owcze, sól, podpuszczka, fermenty.

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Temperatura między 4 a 10°C.

ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 4/5 miesięcy.

ZALECANE POŁĄCZENIA: połączenie z Miodem wzmacnia jego smak i doskonale komponuje się z owocowymi kompotami. Dobre również ze świeżymi lub suszonymi owocami.

PRODUCENT: Caseificio Matteassi Onelio srl

INFORMACJA ODŻYWCZA ŚREDNIA WARTOŚĆ NA 100 g PRODUKTU Energia 1918 Kj Energia 463 Kcal Tłuszcze 38 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone 28 g Węglowodany 1,6 g W tym cukry 0,43 g Białka 27 g Sól 2 g

FRS00569
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.