

Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Salami Norcia lub „Ansubinetto” to klasyczne salami średniego ziarna wytwarzane z selektywnych mięs wieprzowych, ma rubinowy kolor z jednolitym i dobrze rozdzielonym tłustym lardelli, wyróżnia się słodkim i delikatnym smakiem.
POCHODZENIE: Umbria.
SKŁADNIKI: wieprzowina, sól, dekstroza, pieprz, czosnek. Środek konserwujący E250 - E252. Przeciwutleniacz E301
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Chłodne i suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 2/3 miesiące.
PRODUCENT: Antica Norcineria F.lli Ansuini S.n.c. di Ansuini W. & C.
Wartości odżywcze na 100 g produktu: Energia 1827 kj 441 kcal Tłuszcze w tym nasycone 35,80 g 11,90 g Węglowodany w tym cukry 0,50 g 0,1 g Białko 29,10 g Sól 4,80 g