Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Sól morska Trapani jest uzyskiwana poprzez odparowanie wody morskiej w dużych zbiornikach znajdujących się na wybrzeżu: słonych bagnach. Dlatego do produkcji soli potrzebne są trzy elementy: woda morska, słońce i wiatr. Z widokiem na wybrzeże Trapani w sugestywnej scenerii wody, wiatraków i białych piramid, które zmieniają kolor na różowy wraz z zachodem słońca, nada Twoim potrawom oryginalny i niepowtarzalny akcent.
Użyj rad D: idealny do przyprawiania wszelkiego rodzaju surowego mięsa, doskonały w połączeniu z masłem do przyprawiania makaronów i bruschetty, podkreśla smak jajek. nadaje każdej potrawie klasy!
ROZMIAR / WAGA: 350 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: letnia sól truflowa w opakowaniu.
POCHODZENIE: Sycylia .
SKŁADNIKI: suszona sól morska spożywcza, trufla letnia (tuber aestivum vitt.) 0,2%, aromaty.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Chłodne, suche miejsce.
PRODUCENT: wyprodukowano w fabryce przy via lago di Fusaro - Foligno (PG).
Wartości odżywcze na 100gr: Wartość energetyczna 0kJ/ 0kcal, tłuszcze 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 0g w tym cukry 0,0g , białko 0g, sól 96g.