Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Spaghetti alla Cacio e Pepe to jedno z typowych dań kuchni rzymskiej. Danie o niezwykłej prostocie, które jednak kryje w sobie pułapki. Nie wszystko, co wydaje się proste, w rzeczywistości takie jest! Stworzyliśmy dla Ciebie przyprawę Cacio e Pepe, wykonaną wyłącznie z oryginalnych składników (tosty z bułki tartej, papryki, sera i ziół), która jest idealna do stworzenia pysznego dania „Cacio e Pepe” w domu i poczucia się jak w tradycyjnej Osterii Romana!
SPOSÓB UŻYCIA: Wlej dwie łyżki produktu na patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i smaż przez kilka minut. Ugotuj makaron i wrzuć go do garnka z sosem, w razie potrzeby dodaj chochlę wody z gotowania. Podawaj gorące z odrobiną sera.
ROZMIAR / WAGA: 100 gramów.
POCHODZENIE: Toskania.
SKŁADNIKI: Bułka tarta tostowa (mąka pszenna typu „0”, woda, sól, drożdże), pieprz 15%, serek w proszku 10% (mleko, sól, podpuszczka; serwatka z mleka) , sól, cebula, czosnek, papryczka chilli, mięta.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 18/24 miesiące .
PRODUCENT: I Guinigi Lucca SRL