Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Dżem o intensywnym i słodkim smaku, ma żółto-pomarańczowy kolor. Przygotowanie dżemu odbywa się z dyni pochodzenia włoskiego, z poszanowaniem natury, gwarantując najwyższą jakość produktów, zachowując nienaruszony i czysty smak owoców.
ROZMIAR / WAGA: 100 g.
POCHODZENIE: Umbria.
SKŁADNIKI: dynia żółta (60%), cukier, środek zakwaszający.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: W temperaturze pokojowej, jeśli produkt jest nienaruszony; otwarty dżem należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 tygodni od otwarcia.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12/18 miesięcy
ZALECANE POŁĄCZENIA: Doskonały jako dodatek zarówno do serów świeżych, jak i dojrzałych, ten dżem polecany jest również do dań na bazie czerwonych mięs, takich jak gotowane i pieczone.
PRODUCENT: Azienda Agraria Migliorati
WARTOŚCI ODŻYWCZE (100 g produktu): Wartości średnie na 100 g produktu: Wartość energetyczna 206 kcal / 862 KJ, Węglowodany 50,0 g, Białka 1 ,1 g, Lipidy 0,1 g, ph3,8 - 4,3.