Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Dżem o intensywnym i lekko słodkim smaku, ma jasnobrązowy kolor. Przygotowanie dżemu odbywa się z czerwonej cebuli Cannara, typowego produktu lokalnego, jednego z najważniejszych na tym obszarze, szanującego przyrodę, gwarantującego najwyższą jakość produktów.
ROZMIAR / WAGA: 100 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Dżem rzemieślniczy.
POCHODZENIE: Umbria.
SKŁADNIKI: 65% czerwona cebula Cannara, cukier, regulator kwasowości, kwasek cytrynowy.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: W temperaturze pokojowej, jeśli produkt jest nienaruszony; otwarty dżem należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 tygodni od otwarcia.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12/18 miesięcy
ZALECANE POŁĄCZENIA: Doskonały jako dodatek zarówno do serów świeżych, jak i dojrzałych, dżem ten polecany jest również w połączeniu z daniami z czerwonego mięsa, takimi jak jak gotowane i pieczone mięsa. Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij na naszego BLOGA, znajdziesz propozycje, ciekawostki i wiele więcej!
PRODUCENT: Azienda Agraria Migliorati
WARTOŚCI ODŻYWCZE (100 g produktu): Wartości średnie na 100 g produktu: Wartość energetyczna 225 kcal / 942 KJ, Węglowodany 55,0 g, Białka 1,0 g, Lipidy 0,1 g.