Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Makaron rzemieślniczy uzyskiwany przez powolne mieszanie semoliny z pszenicy durum z zimną wodą. Rysunek brązu sprawia, że jest to szorstka i porowata pasta, dzięki czemu przyprawy dobrze się wchłaniają. Jest suszony w niskiej temperaturze (około 60°C).
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Pici ciągnione z brązu 100% toskańskiej pszenicy.
POCHODZENIE: Toskania.
SKŁADNIKI: Semolina z pszenicy durum, woda.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Chłodne i suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12/24 miesiące.
PRODUCENT: Makaron Toskański Wyprodukowano w fabryce przy via Sant'Antonino, 107 - Castiglion Fiorentino (AR).
Wartości odżywcze na 100gr: Wartość energetyczna 1446kJ/ 346kcal, tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g, węglowodany 72g w tym cukry 3,5g, białko 11g, sól 0g.