Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Gigantina bierze swoją nazwę od dużych rozmiarów kół, które wybieramy, aby dostarczyć konsumentom wyjątkowy ser. Jakość pasty jest harmonijna i jednolita, barwa jasnosłomkowa, aromat pełny i bogaty w nuty ziołowe. Na podniebieniu ten ser zadziwia tych, którzy go smakują, złożonością smaków i fantastyczną równowagą między lekkim smakiem a delikatną słodyczą, dając najlepsze po 30 miesiącach dojrzewania.
Plaster Parmigiano Reggiano DOP dojrzewający 30 miesięcy w folii termokurczliwej. Nadaje się również dla osób nietolerujących białek mleka krowiego. Charakteryzuje się również jako żywność bez laktozy.
POCHODZENIE: Emilia-Romania.
SKŁADNIKI: Mleko, sól, podpuszczka.
DODATKÓW I KONSERWANTÓW: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Temperatura od 4 do 8°.
PRODUCENT: Montanari & Gruzza S.p.A. - Via Roma 90, 42049 S. Ilario d'Enza (RE)
Średnie wartości odżywcze na 100 g Parmigiano Reggiano Energia kJ 1671 kcal 402 Tłuszcz (g) w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone (g) 30 20 Węglowodany (g) w tym: - cukry (g) 0 0 Białko (g) 32 Sól (g) 1.6