Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Rzemieślnicza crostata wyprodukowana z pełnoziarnistej mąki orkiszowej. Pachnące i aromatyczne ciasto kruche z miękkim nadzieniem, idealne na słodycze na każdą okazję.
Pasticceria Satri utrzymuje te same surowce i tę samą ręczną obróbkę, przyjmując jednak prostsze metody, a tym samym krótsze czasy produkcji swoich referencji.
ROZMIAR / WAGA: 200 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Pudełko z 5 ręcznie wykonanymi tartami, bez oleju palmowego.
POCHODZENIE: Umbria.
SKŁADNIKI: mąka pszenna, krem cytrynowy 26%, margaryna, cukier, masło (mleko), jajka pasteryzowane, mąka orkiszowa pełnoziarnista 10%, substancje spulchniające, miód, emulgator: lecytyna sojowa, mąka pszenna słodowana, aromaty, sól.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Chłodne i suche miejsce.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 6/8 miesięcy.
PRODUCENT: Satri - Preci (PG) .
Nutri wartości na 100gr: wartość energetyczna 1813kJ/ 433kcal, tłuszcze 20g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10g, węglowodany 58g w tym cukry 32g, białka 5,3g, sól 0,12g.