

Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Dżem o jasnopomarańczowej barwie i oryginalnym smaku oraz naturalnej konsystencji, idealny na pyszne śniadanie. Dżem przyrządzany jest z najlepszych klementynek i gotowany wyłącznie z dodatkiem cukru trzcinowego, z poszanowaniem natury, gwarantując najwyższą jakość produktów, zachowując nienaruszony i czysty smak owoców, ponieważ nie zawiera dodatku cukru.
ROZMIAR / WAGA: 210 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: Dżem organiczny.
POCHODZENIE: Umbria
SKŁADNIKI: klementynki, cukier trzcinowy. Użyte owoce 120gx100g, cukry ogółem 45gx100g.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: W temperaturze pokojowej, jeśli produkt jest nienaruszony; otwarty dżem należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 tygodni od otwarcia.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12/18 miesięcy.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Doskonałe jako dodatek zarówno do świeżych sery jak doprawione.
PRODUCENT: farma La Sibilla Norcia
Wartości odżywcze na 100 g: Wartość energetyczna 806 kj, 190 kcal Tłuszcze 0,20 g, w tym nasycone <0,10 g Węglowodany 46,30 g, w tym cukry 44 g Białka 0,80 g Sól 0,025 g