Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Dżem o głębokim, intensywnym, piżmowym-jeżynowo-ziemistym smaku dzięki jeżynom. Zamiast tego jabłko dodaje miękkości, kremowego dotyku. Dżem przyrządzany jest z najsoczystszych i najsłodszych owoców gotowanych wyłącznie z dodatkiem cukru trzcinowego, z poszanowaniem natury, gwarantując najwyższą jakość produktów, zachowując nienaruszony i czysty smak owoców, ponieważ nie zawiera dodatku cukrów.
ROZMIAR / WAGA: 100 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: ekologiczny dżem jabłkowy i jeżynowy.
POCHODZENIE: Umbria.
SKŁADNIKI: owoce 80%, cukier trzcinowy, miód.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: W temperaturze pokojowej, jeśli produkt jest nienaruszony; otwarty dżem należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 tygodni od otwarcia.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12/18 miesięcy
WARTOŚCI ODŻYWCZE: (100 g produktu) cukry ogółem min 55%, Ph 2,6/3, Białka max 1%, lipidy tylko śladowe.
ZALECANE POŁĄCZENIA: Doskonałe jako dodatek zarówno do serów świeżych, jak i dojrzewających.
PRODUCENT: Azienda Agraria Migliorati