Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Klasyczne spaghetti wyprodukowane w całości w Toskanii, wyłącznie z najlepszej semoliny z naszych ziem i umiejętnie obrobione. Fachowy rysunek brązu w połączeniu z delikatnym suszeniem sprawiają, że toskański makaron to produkt o wyjątkowych właściwościach organoleptycznych i odżywczych.
ROZMIAR / WAGA: 500 gramów.
INFORMACJE SPECJALNE: 100% wyprodukowane w Toskanii z włoskiej pszenicy. ekologiczne opakowanie.
POCHODZENIE: Toskania.
SKŁADNIKI: Organiczna semolina z pszenicy durum, Woda.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym i dobrze wentylowanym miejscu; odległość od źródeł ciepła nie zmieni wilgotności i zachowa jej właściwości.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12 miesięcy.
PRODUCENT: Toskański Makaron Wyprodukowano w fabryce przy via Sant'Antonino, 107 - Castiglion Fiorentino (AR).
WARTOŚCI ODŻYWCZE (wartości średnie na 100g): wartość energetyczna 1593 kj - 378 kcal, Tłuszcze 1,9g, KWASY TŁUSZCZOWE 0,8g, Węglowodany 76g, CUKIER 1,4g, Białko 12,4g, Sól 0,02g.