Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Risotto z grzybami, które oferujemy, to szybkie pierwsze danie, które można przygotować w dowolnym momencie. Wprowadzamy jesień do Waszych domów mieszanką włoskiego ryżu i wyselekcjonowanych grzybów. Sos jest gotowy, wystarczy go ugotować.
SPOSÓB UŻYCIA: Podsmaż produkt w garnku z odrobiną oleju, solą, pieprzem i cebulą drobno pokrojony. Zalewamy pół litra gorącej wody i w trakcie gotowania dolewamy dwie chochle bulionu warzywnego. Pod koniec gotowania odstaw na kilka chwil przed podaniem, dodaj kostkę masła i posyp serem.
ROZMIAR / WAGA: 170 gramów
POCHODZENIE: Toskania.
SKŁADNIKI: ryż, shiitake 3% i borowiki, seler, cebula, pietruszka, por.
DODATKI I KONSERWANTY: Brak.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym i dobrze wentylowanym miejscu; odległość od źródeł ciepła nie zmieni wilgotności i zachowa jej właściwości.
ŚREDNI TERMIN WAŻNOŚCI: 12/24 miesiące.
Wyprodukowane i zapakowane w zakładzie przez T Edison 27 - 29 Arezzo
DEKLARACJA ODŻYWCZA na 100g: Wartość energetyczna 1417 KJ - 344 kcal, Tłuszcz 1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g, Węglowodany 73 g w tym cukry 0 g, Białko 7,8 g, Sól 0,1 g