

Polityka bezpieczeństwa
Sposoby i koszty dostawy
Reklamacje i zwroty
Dedykowany dziadkowi, który wynalazł recepturę na początku XX wieku, ocet balsamiczny z Modeny „Riccardo Giusti” 3 złote medale pochodzi z moszczu dojrzałych i suszonych winogron. Aromaty powidła śliwkowego i czerwonych owoców przeplatają się z nutą miodu i wanilii w tym occie balsamicznym o dużej gęstości i słodyczy, idealnym do przyprawiania najróżniejszych rodzajów przetworów na surowo, od słodkich po wytrawne: świeży makaron, makaron faszerowany, grillowane mięso, owoce sałatki i desery
ROZMIAR / WAGA: 250 ml
INFORMACJE SPECJALNE: Ocet balsamiczny z Modeny IGP dojrzewający w barrique, z dodatkiem starzonego już octu balsamicznego z baterii świeckich beczek; produkt bezglutenowy, odpowiedni do spożycia wegetariańskiego i wegańskiego.
POCHODZENIE: Emilia Romagna.
SKŁADNIKI: gotowany moszcz winogronowy późno suszone na kratach; dojrzewający ocet winny.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Produkt można przechowywać w temperaturze pokojowej, nawet po otwarciu.
PRODUCENT: Gran Deposito ocet balsamiczny Giuseppe Giusti S.r.l.